64561

Epoksi Zemin Kaplama

Fiyat
:
46 Dolar

Epoksi esaslı kendiliğinden düzleyen zemin kaplama malzemesidir. Uygulandığı yüzeyde parlak ve pürüzsüz bir yapı oluşturur. Sağlam, aşınma ve penetrasyon direnci yüksek, uzun ömürlü bir kaplama malzemesidir. Yüksek mekanik ve kimyasal dayanımı sayesinde kimyasal proses alanları sosyal mekanlar, hijyenik alanlar, ıslak hacimler, orta hizmet ağırlıklı iş yerleri, atölyeler, matbaalar, yemekhaneler vb. yerlerde her türlü zemin üzerine uygulanabilen kaplama ve son kat zemin malzemesidir.


Epoksi Zemin Kaplama Özellikleri

Solventsiz
Aşınmaya direnci yüksek
Ağır trafiğe uygun
Kimyasallara dirençli
Hijyenik , anti bakteriyel
Kolay temizlenebilen
Genellikle çift komponentli olan epoksiler, diğer termoset plastikler gibi belli süre sonra sıvı halden katı hale geçer ve takibeden bir iki hafta içinde olgunlaşarak nihai sertliğe ulaşır.

Cam veya karbon elyafı ile epoksi kombinasyonu mükemmel mekanik dayanıklılığa sahiptir. Bu yüzden uzay ve hayvancılık teknolojilerinde ve denizcilik alanında çok kullanılır.

Epoksi, inşaat alanında da yaygın kullanılan bir malzemedir. Onarım sırasına uygun çatlakların doldurulmasında, sonradan betonun içine eklenecek çelik donatıların yerleştirilmesinde kullanılır. Betonarme içine saplanan donatılar için çekme mukavemetleri oldukça yüksektir.

Epoksi aynı zamanda bir yüzey kaplama ürünüdür. Ayrıca, boya veya astar olarak da kullanılır.

 
Whatsapp
Mail Gönder
Telefon